Branding.

Over een sterk merk is goed nagedacht! Een campagne met de juiste touchpoints en passende content maakt het af. Een selectie van mijn gemaakte werk.

Plantje Viltje

Transmedia storytelling & campagining

Campaignbook

In deze casus wilde de gemeente Arnhem aandacht vragen voor meer groen in de binnenstad en hoe bewoners en winkeliers hier aan bij kunnen dragen.

Daarvoor heb ik een campagne opgezet waarbij
ondernemers in de binnenstad bierviltjes gebruikte met daarin een zaadje. Bewoners kunnen dit planten. Het concept “Plantje Viltje” is ontstaan.

Hiervoor heb ik doelgroep onderzoek uitgevoerd, persona’s gemaakt, een customer journey gemaakt, merkuitingen gemaakt en een campage opgezet.

Bekijk het campaign book hier. 

Een fictieve casus uitgevoerd voor een campaign book op de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen).

Opgeleverd: Een concept, huisstijl, campagne (diverse touchpoints en verschillende mediagebruik), campagne-uitingen en mockups.


Bus-Stop-Billboard-MockUp

Koud buiten?

Branding content

Julia's pasta poster

Een fictieve casus voor Julia’s pasta. Een campagne waarbij er wordt ingespeeld op de koude herfst en de heerlijk warme pasta bij Julia’s pasta. Dit zijn twee abri posters waar de doelgroep bekend werd gemaakt met de diensten en producten van Julia’s.

Voor-Sprong

Research, customer journey & production

Communicatie-video & merkwaardes

“Op welke manier kan visuele content ervoor zorgen dat de kernkwaliteiten van Voor-Sprong helder worden overgebracht op de doelgroepen?”

Hoe breng je je kernkwaliteiten op een effcieve manier naar de doelgroep?
Met die vraag kwam Voor-Sprong bij mij. Zij vroegen mij een manier te vinden waarop ik duidelijk kon communiceren naar de doelgroep waar zij goed in zijn.

Hiervoor heb ik via de Design Thinkin methodiek onderzoek uitgevoerd naar het bedrijf, de doelgroep en media-uitingen. Deze resulaten zijn gebundeld en weergeven in persona’s en een zeer duidelijke customer journey.

Aan de hand van deze onderzoeksuitkomsten en analyses heb ik een communicatie video geproduceerd waarin de kernkwaliteiten van Voor-Sprong duidelijk worden. Hierdoor begrepen de doelgroepen direct wat Voor-Sprong hen kon bieden! Een groot succes!

Onderzoek en productie uitgevoerd voor mijn afstudeerscriptie op de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen).

Opgeleverd: visualisatie van de kernkwaliteiten, customer journey, complete communicatie video en een overdrachtsdocument.


Bekijk de video hier

Customer journeys.

Transavia neemt je mee

Brand research & content creation

transavia neemt je mee
transavia neemt je mee op avontuur

Om te laten zien waar mijn fotografie voor gebruikt kan worden heb ik de huisstijl van Transavia onderzocht en toegepast. Hier een ‘homemade’ advertentie in de stijl van transavia. Het doel hierbij was om zo dicht mogelijk bij een echte transavia advertentie te komen. 

Waar ga jij naar toe dit jaar? – Een fictieve casus voor Transavia

Work with me

Content maken is leuk, maar het uitdenken van passende content voor de doelgroep is stiekem net zo interessant. Benieuwd geworden? Laat van u horen!

CONTACT