About me

Met aandacht kijk en luister ik naar de wereld om mij heen. Middels fotografie, video en muziek geef ik deze creativiteit een plek. Bij elke foto probeer ik het moment zo goed mogelijk vast te leggen. Video’s komen het beste uit de verf met passende muziek. Samen met een leuk team aan creatieve processen werken geeft me energie en ik leer graag van anderen.

Ik heb een sterk onderzoekend vermogen. Door het totaalplaatje te kunnen zien kan ik op de juiste manier content inzetten. Hierbij maak ik gebruik van theoretische kennis en onderzoeksmethodes die ik heb opgedaan tijdens mijn studie. Op die manier kan ik met zekerheid de juiste content realiseren!

“De wereld is te interessant om niet overal geïnteresseerd te zijn.”

Na jarenlange ervaring met fotografie en video kan ik mijzelf een ervaren ‘creative’ noemen. En toch, ben ik nooit uitgeleerd. De wereld is te interessant om niet overal geïnteresseerd in te zijn, en daarom blijf ik elke dag iets leren. Van een handige skill tot interessante theoretische kennis. Een nieuw programma op de pc of een nieuw nummer op de gitaar. De eerste momenten van falen en uitzoeken worden langzaam omgezet in het behendig kunnen inzetten van de vaardigheid. En op het moment dat je het middel onbegrensd kan inzetten, zonder dat je bekwaamheid de artistieke vrijheid tegenhoudt, is het moment dat er een wereld vol mogelijkheden open gaat.

Mijn naam is Jesse Caljé (24) en ik zet mijn creatieve blik en vaardigheden graag in om bij te dragen aan een goed project!

Communicatie En Multimedia Design (2022) Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Work with me

Lijkt het u leuk om samen te werken? Laten we dan een samenwerking aangaan.

CONTACT